Bang om te falen? Wij helpen je bij examenangst

Je hebt goed geleerd, dat theorieboek ken je van voor naar achteren en je hebt alle proefexamens die er op internet te vinden zijn al minimaal 5 keer met goed gevolg afgelegd.

En dan is het zover, de dag van je theorie examen. Je bent volledig geblokkeerd, niets van alles wat je hebt geleerd weet je nog, of misschien gaat het eerst goed en plotseling weet je één vraag niet meer, dat brengt je volledig van je stuk en de rest van je examen breng je door in een diep zwart gat.

Bijna iedereen heeft wel last van spanning voor het theorie examen, een kwart noemt zich erg gespannen en één op de tien leerlingen zegt uitgesproken angstig te zijn. Bovendien, elke keer dat je opnieuw “moet ” groeit je angst om te falen!

Examen angst kan nog worden versterkt door de verwachtingen van familie, vrienden, reacties uit je omgeving en je eigen psyche, “ik kan ook echt niks”. Als je al eerder examen hebt gedaan is het vooral de ervaring van het vorige examen die de angst versterkt.

Wij begeleiden in onze rijschool mensen met examenangst. We werken met gerichte toepassingen om je angst te voorkomen, en als het toch gebeurt hoe je er mee om kunt gaan.

Interesse?

Wil je meer informatie over onze rijschool en/of onze opleidingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0180 – 313 069
of mail naar rijschool@marcelknoop.nl