Over Marcel Knoop

Marcel Knoop Rijopleidingen is sinds jaar en dag een begrip in de regio als het gaat om het halen van een auto, motor, bromfiets of aanhanger rijbewijs. Begonnen in Bergambacht in de jaren 80, zette Marcel al snel koers naar Nieuwerkerk aan den IJssel omdat daar geen motorrijschool was.

Daarna ging het snel, in begin jaren 90 nog een eenmanszaak en inmiddels een onderneming met 5 rijopleiders in bovengenoemde categorie├źn. Vandaag staat er een oersterk gespecialiseerd team met een passie voor veilig verkeer, ons enige doel is dat onze klanten slagen, en als veilige en verantwoorde bestuurders de weg op kunnen.

We begeleiden onze klanten zowel in het theoretische gedeelte van de rijopleiding als in het praktische. Normale mensen en vooral ook mensen met een beperking, mensen die nergens kunnen slagen, mensen die talloze keren op zijn geweest voor hun theorie en maar blijven zakken. Ze komen bij ons, soms ten einde raad, en ons team zet ze weer op hun voeten, neemt ze bij de hand en die hand laten we niet meer los tot het begeerde roze pasje in het bezit van de klant is.

We hebben geen geheim recept, wel een duidelijke visie en strategie. Dit resulteert in een hoog slagingspercentage en heel veel tevreden klanten. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen. Die brede blije lach op een gezicht als de examinator zegt gefeliciteerd, u bent geslaagd!

Ons team

Interesse?

Wil je meer informatie over onze rijschool en/of onze opleidingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0180 – 313 069
of mail naar rijschool@marcelknoop.nl