Dyslexie of moeilijk lerend? Het hoeft geen beperking te zijn

Autisme, ADHD, PDD-NOS, Dyslexie het hoeft allemaal geen beperking te zijn om een rijbewijs te halen.

Je wilt je rijbewijs zó graag halen, maar omdat je een beperking hebt die leren voor jou niet gemakkelijk maakt zakt de moed je al bij voorbaat in de schoenen. Geen zorg, wij begeleiden al jaren mensen met dyslexie, ADHD, PDD-NOS, Autisme en andere beperkingen. Samen met jou zoeken we naar de juiste weg om te komen tot je doel, het halen van je rijbewijs.

Bij ons kun je gerust eerlijk zijn over je beperking, we kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Aan de hand van je medicatie zoeken we uit of een keuring of misschien een rijtest nodig is en ook daarbij begeleiden we je.

We helpen je met de theorie, in overleg met jou bepalen we of een schakel auto goed gaat of dat misschien een automaat beter is en zoeken de beste manier voor jou om examen te doen. In de groep, individueel, aangepast examen, faalangstexamen er zijn voldoende mogelijkheden. Wij kennen ze, en we coachen jou! Je staat er niet alleen voor!

Bel Marcel Knoop Rijopleidingen om de mogelijkheden door te nemen, we nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Interesse?

Wil je meer informatie over onze rijschool en/of onze opleidingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0180 – 313 069
of mail naar rijschool@marcelknoop.nl