Theorie Individueel

Theorie Individueel is onderdeel van Marcel Knoop Rijopleidingen. Mijn naam is Gerrie Bergmans en ik begeleid mensen individueel die moeite hebben met het halen  van hun theoriecertificaat voor auto, motor en bromfiets.

Vanuit een heel ander vakgebied, en door een beperking waardoor ik zelf niet mobiel meer was, werd ik 5 jaar geleden geconfronteerd met mensen die gefrustreerd en verdrietig contact zochten met Marcel Knoop Rijopleidingen, het bedrijf van mijn man en zijn team dat gespecialiseerd is in het opleiden van mensen die “Nergens anders kunnen slagen”.

Vaak hadden deze jonge en oudere mensen al uren autorijles achter de rug, waren al kapitalen kwijt aan rijles en meestal was het grootste struikelblok de theorie! Theoriecursussen, bij rijinstructeurs gezeten om bijgeschoold te worden, uren examens gemaakt op internet en nog  steeds niet in het bezit van het theorie certificaat, het raakte me diep om de wanhoop van ouders en kinderen te zien. "Werkelijk ten einde raad!"

Met mijn achtergrond als coach en trainer heb ik de keuze gemaakt om mij te  specialiseren in het geven van theorielessen aan individuelen. 

Het unieke aan mijn werkwijze is dat ik iemand na een intakegesprek waarin we samen kijken of het halen van een rijbewijs wel verantwoord en haalbaar is, de leerling  “bij de hand neem”, hem of haar het vertrouwen geef dat een theorie certificaat halen mogelijk is en met een op maat gemaakt programma en op de persoon geschreven lesmateriaal , de leerling  tot en met het theorie examen begeleidt.

"Mijn missie is pas voltooid als mijn leerling met een grote glimlach van de dame achter de balie hoort 'Gefeliciteerd, je bent geslaagd!"

Interesse? Neem contact met mij op.


Bel 0180 - 313 069
of mail naar gerrie@marcelknoop.nl