Motorrijbewijs

Door de echte liefhebber wordt het motorrijbewijs vaak “het allermooiste rijbewijs ” genoemd. Motor rijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, tegelijkertijd ben je kwetsbaar in het verkeer. Goed motorrijden is een kunst! Je kunt absoluut niet zonder een goede basis op dit balansvoertuig.
 
Voor onze opleidingen gebruiken we de Yamaha XJ6 en de Honda CBF500. Beide types motoren zijn uitgerust met een ABS remsysteem, dit om je veiligheid in een onverwachte (rem) situatie te vergroten
 
Marcel, Mike en Patrick zijn gepassioneerde motorrijders en KNMV gecertificeerd, ze hebben naast hun wettelijke instructiebewijs een vervolgopleiding gevolgd bij de KNMV en volgen regelmatig bijscholingstrainingen. Ze weten als geen ander hoe verantwoordelijk hun taak als opleider is. Lees de feedback in ons gastenboek er eens op na.

Marcel, Mike en Patrick hebben de juiste motorrijles mentaliteit, zijn zelf al jaren hartstochtelijk motorrijder. Ze weten wat er speelt in het verkeer en kennen de gevaren waar je als aankomend motorrijder mee te maken krijgt en ze zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te leren motorrijden. We investeren in hun bijscholing en training zodat ze optimaal zijn uitgerust en volledig up to date zijn over de laatste ontwikkelingen omtrent het verkeer, wetgeving en rijinstructie.

Bij ons team leer je meer dan alleen datgene wat je voor je motorrijbewijs nodig hebt! We maken een echte motorrijder/ster van je.

Onze gediplomeerde KNMV-instructeurs: Volgen je zoveel mogelijk met de motor

Dragen beschermende kleding en eisen dat de kandidaat deze ook draagt

Geven les volgens het door de KNMV ontwikkeld instructieprogramma.

Wil je meer weten over het halen van je motorrijbewijs Neem dan contact op met Marcel Knoop Rijopleidingen voor een intakegesprek of schrijf je direct in via het contactformulier

"We maken een echte motorrijder/ster van je."

Interesse? Neem contact met ons op.


Bel 0180 - 313 069
of mail naar rijschool@marcelknoop.nl