Wil jij ons team komen versterken ?
 

Marcel Knoop Rijopleidingen is op zoek naar een nieuwe instructeur om ons team te komen versterken.
Vanwege de grote drukte bij onze rijschool zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Rijopleider.


Wat zoeken we ?

Minimaal MBO 3 niveau Je bezit een rijbewijs, categorie B, en je bent in het bezit zijn van een geldig diploma voor rijinstructeur, categorie B ( of in afrondende fase opleiding) Ervaring als rijinstructeur is prettig Je bent sociaal en communicatief vaardig; Je kunt zelfstandig werken en draagt verantwoordelijkheid. Je bent bereidt om minimaal 2 avonden per week te werken en op zaterdag . Affiniteit met motorrijden is een pré

Marcel Knoop Rijopleidingen

Het team van Marcel Knoop Rijopleidingen leidt jonge en oudere mensen op in het behalen van hun rijbewijs voor auto, motor, bromfiets en aanhanger. Ook leiden we mensen op die een beperking hebben of die het niet gemakkelijk hebben met leren. Om onze klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een gedreven rijopleider zonder 9-5 mentaliteit. We zoeken een man/vrouw  die in het bezit is van het certificaat rijopleider Categorie B of hiervoor studeert en een stageplaats zoekt. Onze toekomstige collega is een teamspeler. met belangstelling voor mensen,  wil een specialist worden in het werken met een grote diversiteit aan mensen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Woonachtig in de regio Zuidplas of is bereidt om daar te komen wonen. Wij bieden een marktconform salaris. Een uitdagende baan met legio doorgroeimogelijkheden in een ambitieus team en een groeiende markt.

 

 

“Ben je geinteresseerd, stuur dan je CV en motivatie naar rijschool@marcelknoop.nl "

Heb je vragen, neem dan contact op
 

 0180 - 313 069
of

 rijschool@marcelknoop.nl